Produkter för naturlig lera tvål (6)

Kosmetiska leror

Kosmetiska leror

- Vit lera - Svart lera - Röd lera - Rhassoul lera (Ghassoul) - Blå lera - Rosa lera - Grön lera - Gul lera
Litet Himalayasalt 1000g vivio

Litet Himalayasalt 1000g vivio

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats: den östra Himalaya-banden i Pakistan. Det har en färg som sträcker sig från vitt till ljusrosa och mörkröd. Det skapades för miljontals år sedan som ett resultat av havens uttorkning, och dess avlagringar finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än det traditionella bordsaltet som används varje dag. Det innehåller en uppsättning av makro- och mikroelement. Himajalska Vivio finns i två versioner: fin och grov. Himalayasalt används oftare än den grova i matlagning för att krydda rätter. Det grova saltet har samma användning, men fungerar också i badet. I detta fall, tillsätt cirka 10 g salt per 1 liter vatten i badet. Efter ett saltsbad rekommenderas en halvtimmes vila. Tester visar att vi konsumerar för mycket salt.
Hirsmjöl 1000g vivio

Hirsmjöl 1000g vivio

Hirsmehl består av malda hirsfrön - ett av de äldsta sädesslagen med många hälsofördelar. Proso är ett glutenfritt och basiskt sädesslag som återställer kroppens naturliga syra-basbalans, renar den, bekämpar fria radikaler och svampar. Melet är lättsmält, allergivänligt, har en lätt nötaktig eftersmak och är billigare än andra produkter i "Super Foods"-gruppen. Det är en källa till fiber, magnesium, omättade fettsyror, zink, järn och B-vitaminer. Hirsmehl är en verklig injektion av nyttiga ämnen och en effektiv avgiftning för kroppen. Hirsmehl är också en rik fiberkälla, som idag allmänt är känd som en produktbärare, eftersom den reglerar matsmältningssystemet och positivt påverkar stabiliseringen av blodsockernivåerna. Allt detta leder till en känsla av mättnad och mindre sug. %*RWS - Referensvärde för livsmedel &nbsp; <strong> Användning </strong> Hirsmehl kan användas för att...
Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart ris, efter kokning får en lila nyans, därför kallas det också lila. Precis som brunt ris är det obearbetat och därför rikt på fiber, vitaminer, särskilt vitamin E och mineraler: järn, zink, koppar. Svart ris kokar längre än andra ris, från en halv timme till en timme, och kommer alltid att vara lätt krispigt. Det används ofta för att förbereda hälsosamma desserter, till exempel risdessert med kokosmjölk. Svart ris är rikt på antioxidanter som bekämpar fria radikaler, vilket skyddar oss mot inflammationer och många sjukdomar samt fördröjer cellernas åldrande. <strong>Ingredienser:</strong> brunt ris <strong>Näringsvärden per 100g</strong> Energi 1498kJ/354kcal - 18% RDI* Fett 3,2g - 5% varav mättade fettsyror 0,8g - 4% Kolhydrater 72g - 28% varav sockerarter 0,7g <1% Protein 7,7g - 15% Fiber 3,1g Salt 0,03g <1% *RDI - Referensintag <strong>Användning</strong> Skölj riset i kallt vatten.
Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats – östra Himalaya i Pakistan. Färgen varierar från vit till ljusrosa och mörkröd. Det bildades för miljontals år sedan som en följd av att haven torkade ut, och dess fyndigheter finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än traditionellt bordssalt som vi använder i vår vardag. Det innehåller en uppsättning makro- och mikroelement. Himalayasalt från Vivio finns i två varianter: fint och granulerat. Fint himalayasalt används oftare än granulerat i köket för att krydda maträtter. Granulerat salt har samma användning, men fungerar också bra i bad. I så fall bör man tillsätta cirka 10 g salt per 1 liter vatten. Efter ett saltbad rekommenderas en halvtimmes vila. Forskning visar att vi konsumerar för mycket salt. Det finns i de flesta produkter som vi använder under dagen: i konserver, charkuterier, korv.
Svart Ris 1000g Vivio

Svart Ris 1000g Vivio

Svart ris får en lila nyans efter tillagning, vilket är anledningen till att det också kallas lila. Precis som brunt ris serveras det inte, så det är rikt på fibrer, vitaminer, särskilt vitamin E och mineraler: järn, zink, koppar. Det svarta riset kokas längre än andra ris, från en halv timme till en timme, och det kommer alltid att vara något krispigt. Det används ofta för att förbereda hälsosamma desserter, till exempel risdessert med kokosmjölk. Svart ris är rikt på antioxidanter som ansvarar för att bekämpa fria radikaler, vilket skyddar oss mot inflammatoriska tillstånd och många sjukdomar, samt fördröjer cellåldrandet. <strong>Näringsvärden per 100 g</strong> energivärde 1498KJ / 354Kcal - 18% RDI * FETT 3,2 g - 5%, varav mättade fettsyror 0,8 g - 4% kolhydrater 72 g - 28%, varav sockerarter 0,7 g < 1% protein 7,7 g - 15% fiber 3,1 g salt 0,03 g < 1% * RDI - Referensvärde för näringsintag